turkceasigi
Yeni Üye
- Tepki
- 0
10 yıl sonra kendime mektup örnekleri kişinin bir başkasına değil, kendine yazdığı mektuplardır. 10 yıl sonra okumak ve hayatındaki değişiklikleri uzaktan bir göz ile izlemeyi sağlayan bu mektuplar, pek çok kişi tarafından yazılmaktadır. Kendinize yazdığınız mektubu sizden başka herhangi birinin okuması mantıklı olmadığı için, talep ettiğiniz gibi bir dil kullanabilir ve kendinize has, özgün bir anlatım yapabilirsiniz.
10 yıl sonraki haliniz için mektup yazarken kendinize sorular sorabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz işe girdiğinizi, istediğiniz gibi bir hayat yaşadığınızı ya da dilediğiniz birikime kavuştuğunuz görebilir, hayatınızdaki değişikliklere uzaktan bakabilirsiniz.
10 yıl sonrası için yazdığınız mektup kağıda olabileceği gibi, bilgisayar üzerinden de olabilir. Eğer kağıda yazarsanız unutmayacağınız ve kaybetmeyeceğiniz bir yerde saklamalısınız.
Bugün hayatımda beni mutlu eden bir çok konu mevcut. Mesela annem, babam, arkadaşlarım, öğretmenlerim, beni seven kişiler ve yaşadığım güzel anılar gibi.
Şuan yaşım çok küçük ama bundan 10 sene sonra hayatın içinde neler yapabileceğimi veya yaptığımı çok merak ediyorum. Umarım istediğim gibi güzel bir okul ve eğlenceli bir hayata sahip olmuşumdur.
Burada her şey çok güzel ve harika ilerliyor. Kendimi, çevremi ve hayatımı çok seviyorum. Sana bir tavsiyem hiç değişme ve kendini her zaman mutlu et. Gelecekte tekrar görüşmek üzere...
10 yıl sonraki haliniz için mektup yazarken kendinize sorular sorabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz işe girdiğinizi, istediğiniz gibi bir hayat yaşadığınızı ya da dilediğiniz birikime kavuştuğunuz görebilir, hayatınızdaki değişikliklere uzaktan bakabilirsiniz.
10 yıl sonrası için yazdığınız mektup kağıda olabileceği gibi, bilgisayar üzerinden de olabilir. Eğer kağıda yazarsanız unutmayacağınız ve kaybetmeyeceğiniz bir yerde saklamalısınız.
10 yıl sonra kendime mektup örneği:
Merhaba sevgili kendim, umarım her şey çok güzel ve yolunda gidiyordur.Bugün hayatımda beni mutlu eden bir çok konu mevcut. Mesela annem, babam, arkadaşlarım, öğretmenlerim, beni seven kişiler ve yaşadığım güzel anılar gibi.
Şuan yaşım çok küçük ama bundan 10 sene sonra hayatın içinde neler yapabileceğimi veya yaptığımı çok merak ediyorum. Umarım istediğim gibi güzel bir okul ve eğlenceli bir hayata sahip olmuşumdur.
Burada her şey çok güzel ve harika ilerliyor. Kendimi, çevremi ve hayatımı çok seviyorum. Sana bir tavsiyem hiç değişme ve kendini her zaman mutlu et. Gelecekte tekrar görüşmek üzere...