- Tepki
- 11
Anlatım bozuklukları slayt dosyaları ile birlikte öğrencilerin Türkçe konusunda en çok zorlandıkları konulardan olan anlatım bozukluğu anlaşılır ve kolay hale geliyor. Anlatım bozukluğunun oluşum sebepleri, hangi kuralların bulunduğu, anlatım bozukluğu yapmamak için nelere dikkat edilmesi gibi konularda yardımcı olacak bu slaytlar öğrencilerin kolay şekilde anlatım bozukluğu konusunu öğrenmelerine katkıda bulunuyor.
Hazır anlatım bozuklukları slaytları ile birlikte cümlede anlatım sorunlarını oluşturan kısımlar maddeler halinde ve örneklerle anlatılıyor. Bunun yanında anlatım bozuklukları slaytları öğrencilerin de sunuma katılım göstererek konuları çok daha iyi ve net şekilde anlamalarına yardımcı olmak üzere yönlendiriyor. Bu sayede anlatım bozuklukları konusunda önemli gelişim ve kolaylık sağlanıyor.
Hazır anlatım bozuklukları slaytları ile birlikte cümlede anlatım sorunlarını oluşturan kısımlar maddeler halinde ve örneklerle anlatılıyor. Bunun yanında anlatım bozuklukları slaytları öğrencilerin de sunuma katılım göstererek konuları çok daha iyi ve net şekilde anlamalarına yardımcı olmak üzere yönlendiriyor. Bu sayede anlatım bozuklukları konusunda önemli gelişim ve kolaylık sağlanıyor.