Keşfet
Mavi
Kırmızı
Yeşil
Turuncu
Mor
Siyah
Özel

FATİH kullanıcısının son içeriği

1. FATİH

Hışıldayan Dallar - Serenay Özkan

Sayın Serenay Özkan Hanım'ın yüreğine sağlık tebrikler.
  2. FATİH

Orman Yangınları - Tuncay Amasyalı

ORMAN YANGINLARI Sen ömründe tek bir fidan Diktin mi ki ey be cani Nasıl kıydın ormanlara Bilmez misin dünya fani XXX Her bir ağaç bir can taşır Binlerce cana kıyıyorsun Fani dünyan sonlanınca Hesabı sorulmaz sanıyorsun. XXX Silahın olmuş çakmak Silahımızdır kürekler Yine seferber oldu Can...
  3. FATİH

Vatan İçin - Nafiz Yılmaz

VATAN İÇİN Bir ulusun direnişi O'nunla başladı gitti Sarı saçlı mavi gözlü Kükremiş Aslan gibiydi Yedi düvel karşı geldi Yinede baş edemedi Heycan verdi yüreklere Çelik zırhtan pençeliydi Samsundan çıktı karaya Adım attı Anadoluya Millet sevgiyle kenetlendiler Ölümü hiçe saymaya Endamı güzeldi...
  4. FATİH

Yaşasın Demokrasi Kimin Eseri?

Bilgi için çok teşekkürler.
  5. FATİH

Cemal Gürsel'in Güzel Sözü

Rahmetli Cemal Gürsel Paşa o zaman çok güzel bir tespit yapmış helal olsun vallahi tebrikler.
  6. FATİH

İbrahim Sevindik'ten Güzel Sözler

Sayın İbrahim Sevindik üstat çok güzel söylemiş. Ellerine ve yüreğine sağlık tebrikler.
  7. FATİH

Ha Senin Ha Benim - Uğur Işılak

Sayın Uğur Işılak Beyefendinin yüreğine sağlık tebrikler.
  8. FATİH

Kartal Yuvası - İsmail Şener

Sayın İsmail Şener Bey, bu güzel şiirinizi çok beğendim emeğinize ve yüreğinize sağlık.
  9. FATİH

Yeşil Bir Dünya İstiyorum - Salih Çetin

Sayın Salih bey bu "Yeşil Bir Dünya İstiyorum" isimli güzel şiirinizde tam doğanın resmini çizmişsiniz. İnanın kendimi bir an o yemyeşil kırlarda hayal ettim. Mis gibi çiçek kokuları, börtü böceklerle adeta huzur buldum. Gerçekten de her şey yeşil doğadadır. İnşallah bir gün o hayal ettiğiniz...
  10. FATİH

Aziz'im - İbrahim Sevindik

Sevgili İbrahim Bey, Aziz Ağa'yı anlatan bu Aziz'im şiirin gerçekten çok güzel olmuş. Aziz Ağa'nın yaşadığı o zorlu hayatını tam beş kıtayla çok mükemmel anlatmışsın. Onun o yöredeki mücadelesini de aynı bir destan gibi çok muhteşem bir şekilde şiire yansıtmışsın. Gerçekten de yetenek ve anlatım...
  11. FATİH

Türk Kadını - Ayla Yıldıırm

Sayın Ayla Yıldırım'ın yüreğine sağlık tebrikler.
  12. FATİH

Benim Köyüm - İbrahim Sevindik (Yılın Şiiri)

Sayın Sevindik, bana göre sizin bu "Benim Köyüm" adlı güzel şiiriniz Türkiye'deki tüm köy şiirlerinin "Mihenk Taşıdır." Gerçekten de o değeri hak edecek kadar çok muhteşem bir eserdir. İnsan okurken çok duygulanıyor. Ellerinize ve yüreğinize sağlık değerli şairim. Candan tebrikler.
  13. FATİH

Dilek Ağacı - Nafiz Yılmaz

Sayın Nafiz Yılmaz'ın yüreğine sağlık tebrikler.
  14. FATİH

Mustafa Kemal Gibi Düşünmek

Ellerinize sağlık paylaşımınız için çok teşekkürler.
  15. FATİH

Munzur Dağlarında Yüreğim Asıldı - Aysel Kılıç

Sevgili Aysel ablacım, hayatımda bir yörenin ve bir dağın töresini bu kadar güzel anlatan bir öykü daha hiç görmedim. Yalnız gerçek bir şeyi söylemem gerekiyor. Bu güzel yazınızı okuyunca sizin Alevilerin Munzur Dağlarındaki töresi İslam'dan ziyade eski Şaman ve Zerdüşt inanışlarına daha çok...
Üst Alt